Виробник - Summit-agro Ukraine Ltd ;
Культури: Озима пшениця; Ячмінь ярий; Яблуня; Виноград; Цукровий буряк; Капуста білоголова; Томати;
Проблеми: Борошниста роса; Септоріоз; Бура іржа; Фузаріоз; Церкоспорельоз; Корневые гнили; Плямистості листя; Звичайна парша; Моніліоз; Оидиум; Сіра гниль; Церкоспороз; Фомоз; Фомопсис; Вертицильоз; Біла гниль (склеротініоз); Фузаріозне в’янення; Антракноз; Вертицильоз;
Речовини: Тіофанат-метил;
Класи пестицидів: Бензимидазолы ;
Класи пестицидів: Фунгициды;
Постачальники: Администратор;
Щоб побачити пропозиції Постачальників Вам необхідно пройти Реєстрацію або увійти в Особистий кабінет
ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА: концентрат суспензія
ДІЮЧА РЕЧОВИНА: тіофанат-метил (500 г/л)
ВИРОБНИК: «Ніппон Сода Ко., Лтд.», Японія
ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ:
характеризується швидкою і водночас подовженою, стабільною захисною дією (понад 2 тижні);
має широкий спектр дії, що дає змогу водночас контролювати декілька захворювань;
малотоксичний для людини і тварин, не подразнює очі і шкіру;
не фітотоксичний;
можна застосовувати у суміші практично з усіма інсектицидами, акарицидами і фунгіцидами, за винятком лужних препаратів, наприклад, бордоської рідини;
ідеальний препарат для обробки механічно пошкоджених рослин (наприклад, яблуневі сади після обрізування або градобою).
МЕХАНІЗМ ДІЇ:
Завдяки системній дії, швидко розподіляється по рослині. Унікально поєднує профілактичну і лікувальну дії, має викорінювальний ефект.
НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ:
для обприскування плодових культур: 1000 – 1200 л/га, винограду: 800 – 1000 л/га, польових культур: 300 – 400 л/га.
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:
Препарат застосовують шляхом обприскування культур для попередження появи захворювань, або за наявності ознак ураження: 1 - 3 рази на сезон залежно від рівня ураження і погодних умов.
Культура | Хвороба | Норма витрати, л/га | Час проведення обприскування | Максимальна кратність обробок | Строк останньої обробки (днів до збору врожаю) |
Пшениця озима | Борошниста роса, септоріоз, бура іржа, фузаріоз на і церкоспорельоз на кореневі гнилі | 1,2 - 1,4 | Перший раз на початку виходу в трубку, вдруге – на початку колосіння – кінці цвітіння. | 2 | 20 |
Ячмінь ярий | Борошниста роса, плямистості листя |
1,2 - 1,4 | 2 | 20 | |
Яблуня | Парша, борошниста роса, моніліоз | 1,4 - 1,6 | У період вегетації | 3 | 20 |
Виноградники | Оїдіум, сіра гниль | 1,0 - 1,5 | У період вегетації | 3 | 30 |
Цукрові буряки | Церкоспороз, борошниста роса | 0,8 – 1,2 | У період вегетації | 3 | 20 |
Соняшник | Фомоз, фомопсис, вертицильоз, склеротиніоз (біла гниль) | 1,2 - 1,4 | У період вегетації | 2 | 20 |
Капуста | Фузаріозне в'янення, фомоз, борошниста роса, сіра та біла гнилі | 1,5 - 2,0 | У період вегетації | 2 | 14 |
Томати | Фузаріозне та вертицильозне в'янення, антракноз, борошниста роса, сіра та біла гнилі | 1,5 | У період вегетації | 2 | 30 |